inserisci il tuo annuncio qui

сряда, 3 март 2010 г.

7 коментара:

  1. 4е баде жесток саит за обиави

    ОтговорИзтриване
  2. Много добър сайт за обяви вижте го и оставете вашата обява http://www.worldannouncement.net

    ОтговорИзтриване
  3. Един милиард лева трябва да бъдат договорени до края на годината за проекти по ОП "Регионално развитие". Контрактите на тази стойност са подписвани от средата на м.г. Това обясни регионалният министър Росен Плевнелиев при откриването на десетото юбилейно издание на Българска строителна седмица в Интер Експо Център.

    ОтговорИзтриване
  4. Николай Бареков сподели: „Много жестоко критикувахме Дянков досега, но той ни стана симпатичен след номера, който му скроиха. Даваме в аванс доверие на Бойко Борисов, но засега то зависи от действията на ГЕРБ. Само в интернет няма цензура, а последните скандали в държавата се случиха именно тук. Другите медии, като вестници и телевизии, ги отразиха постфактум".

    ОтговорИзтриване
  5. Пореден знак, че бъдещето на Слави Трифонов е в политиката, видяхме през изминалата седмица. Сценаристите на „Шоуто на Слави" показаха резултати от социологическо проучване, което те самите инициираха преди десетина дена.

    Инициативата имаше за цел да даде отговори на това какво е общественото мнение за шоуто, съгласни ли са хората с изказваните в предаването политически позиции, които в последните месеци се изразяват в плюене срещу Бойко Борисов и ГЕРБ.

    Изследването е било проведено от института за маркетинг и социални изследвания MBMD и в анкетата са участвали над 1000 души от цялата страна. Не стана ясно само на базата на какво предаването на учиндолеца бе наредено до Парламента и Президентството?!

    ОтговорИзтриване
  6. Мис България 2009 Антония Петрова измръзна в колата си, докато чакаше да влезе в София от родния си град Перник.

    Актуалната миска стана жертва на капризите на времето и организацията по почистване на улиците в столицата. Перничанката пътува два часа от Княжево до караулката във Владая, където е засечена от репортер на вестник "Tелеграф".

    В новото си "Рено Лагуна", подарено й от организаторите на конкурса , Тоца, както и викат на галено, би останала инкогнито, ако върху вратите на автомобила не бе изписано в големи букви Мис България 2009.

    Самата Антония не беше зад волана. Тя бе поверила управлението на автомобила в екстремните зимни условия на своя спътник. След като стигна заветната цел - центъра на София, сърцето и крачката на блондинката се сгряха от сезонните намаления по столичните магазини.

    ОтговорИзтриване
  7. Сашка Васева била бясна на Иван и Андрей. Тя с радост приела да гостуа в шоуто им, но била разочарована от изненадата, която опосумите й спретнали. Тримата голи танцьори не успели да събудят Сашкината страст.

    Сашке, защо си сърдита на Иван и Андрей?

    Много съм разочарована от тях, по-скоро от подаръка им - трима красиви, но епилирани мъже.

    Какво имаш против добре подържани мъже?

    Аз, жената с южна кръв, не мога да се задоволя с подобен подарък. Трите момчета бяха тип „метросексуални”. Просто не харесвам епилирани мъже.

    А какви мъже харесваш?

    Моята природа иска расови красавци с космати гърди и дупета.

    Ти изглеждаше доста притеснена от екрана, когато момчетата започнаха да се увъртат около теб.

    Нищо подобно. Просто изпитвам неприятно усещане от допира на гладко мъжко тяло. Така или иначе предаването е платило на момчетата за участие, повече щях да се зарадвам на някой балканджия, който да ме стисне в ръцете си. В краен случай да съм доволна, ако Андрех се беше съблакал, той ми прилича на Том Круз, голям сладур е.

    Оставам с впечатление, че скоро не си правила секс.

    Е, ти отиваш твърде далеч, това са много лични неща.

    Кажи де...

    Много хора смятат, че съм нимфоманка, но аз живея живота на монахиня. Сашка Васева - монахинята с деколте, така го напиши.

    А с кой политик би правила секс?

    Един е той! Но ще го оставя за другите мераклийки.

    ОтговорИзтриване